Technical Sales Engineer

Hei sinä teknisen alan MacGyver, meillä on sinulle hyviä uutisia Lapp Automaatiolta. Avaamme Pohjois-Suomeen täysin uuden tehtävän, johon haemme teknisten pulmien superratkaisijaa. Jos sinulla on kokemusta prosessiteollisuudesta, aina parempi! Tervetuloa meille.

Technical Sales Engineeriksi 

Tämä tehtävä avaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittää asiantuntijuuttasi lämpötilamittauksen ja anturitekniikan huippuyrityksessä Suomessa. Saat työskennellä kiinnostavien asiakasprojektien parissa ja ratkoa kutkuttavia haasteita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimit osana teknisen myynnin tiimiä rautaisten myyntikavereidemme tukena. 

Tehtävässä sinua auttaa menestymään, kun sinulla on:

  • automaatiotekniikan insinööritutkinto, tai vastaava teknisen alan tutkinto
  • halua toimia asiakasrajapinnassa
  • kykyä ja kipinää ratkaisujen hakemiseen
  • kielitaitoa vähintään suomen ja englannin kielen verran

Kokemus anturitekniikan asiantuntijatehtävistä, huolto- tai suunnittelutehtävistä on iso plussa, mutta ei välttämätöntä. 

Yhteistyö ja tiimipelaaminen on meidän juttumme, ja tässä tehtävässä pääsetkin toimimaan tiiviisti eri tiimiemme  kanssa. Tähän hommaan kuuluvat olennaisena osana myös asiakaskäynnit pääosin Pohjois-Pohjanmaan alueella, joten viihdythän myös tien päällä! 

Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja haastavan asiantuntijatehtävän, huikeassa porukassa ja mielenkiintoisten tuotteiden maailmassa. Perheyrityksenä pidämme huolta omasta porukastamme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.
 
Haluamme kuulla lisää sinusta! Laita hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään 23.5.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä myyntijohtajallemme Stefan Backmanille, p. 050 3009930 tai etunimi.sukunimi@lappgroup.com

Me Lapp Automaatiossa, olemme osa perheomisteista LAPP-konsernia, joka on globaalisti tunnettu asiantuntijuudesta ja laadukkaista tuotteistaan. Teemme työtä yhdessä – mutkattomasti ja isolla intohimolla. Yhteinen tavoitteemme on jakaa vertaansa vailla oleva asiantuntijuutemme asiakkaille parhaan ratkaisun löytämiseksi. Valttimme on pienen yrityksen ketteryys, mutta suuren konsernin tuki ja sen tarjoamat mahdollisuudet.


www.lappautomaatio.fi

www.epicsensors.fi 

www.lapp.com 


Hakuaika alkaa: 03.05.2021 09:00Hakuaika päättyy: 23.05.2021 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
päivä kuukausi vuosi
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Puhelin *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Maa
Linkki LinkedIn -profiiliin
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1mb.
Valokuva
Työskentelypaikkakunta
Millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä?
Liitteet
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Liitä tähän CV
Tiedoston maksimikoko on 2048 kt. Sallitut tiedostopäätteet ovat: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx. Tiedoston sisällön on myös vastattava päätettä.
Hakemus liitetiedostona